Jesienne grillowanie warzyw
Dwuczęściowy warsztat online na żywo z Piotrem Andruszko
Dwuczęściowy warsztat online
na żywo z Piotrem Andruszko
Dwuczęściowy warsztat online na żywo
z Piotrem Andruszko
Zapraszamy!
Jesienne warzywa zostaną z nami, aż do wiosny,
kiedy to jesteśmy jak nowalijkowe wampiry
i rzucamy się na wszystko co właśnie wyszło z ziemi :)
Żeby umilić Ci ten okres i wygonić monotonię z Twojej kuchni,
przychodzę z pomocą, wrzucając jesień na grilla.
Nie masz grilla?
Wystarczy Ci patelnia i piekarnik.
Za oknem zimno?
Nie poddawaj się, ubierz się ciepło,
złap kilka promieni słonecznych i odpal grilla :)
Piotr Andruszko
Jesienne warzywa zostaną z nami,
aż do wiosny, kiedy to jesteśmy
jak nowalijkowe wampiry
i rzucamy się na wszystko,
co właśnie wyszło z ziemi :)
Żeby umilić Ci ten okres
i wygonić monotonię z Twojej kuchni,
przychodzę z pomocą,
wrzucając jesień na grilla.
Nie masz grilla?
Wystarczy Ci patelnia i piekarnik.
Za oknem zimno?
Nie poddawaj się, ubierz się ciepło,
złap kilka promieni słonecznych
i odpal grilla :)
Organizacyjnie
Jesienne warzywa na grillu lub patelni
Godzina rozpoczęcia: 14:00
Czas trwania: 1-1.5 (w tym odpowiedzi na pytania)
Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagranie.
Będzie dostępne na platformie warsztatowej
Warsztat 2 - Sobota 27.11.2021
Stek z grzybów / sos chimichurri /
grillowane marchewki i pietruszka z chilli
Tacosy z szarpanego boczniaka królewskiego
w śliwkowym sosie bbq
Warsztat 1 - nagranie
Jesienne warzywa na grillu
lub patelni
Godzina rozpoczęcia: 14:00
Czas trwania: 1-1.5
(w tym odpowiedzi na pytania)
Stek z grzybów
/ sos chimichurri /
grillowane marchewki
i pietruszka z chilli
Tacosy z szarpanego boczniaka królewskiego
w śliwkowym sosie bbq
Godzina rozpoczęcia: 14:00
Czas trwania: 1-1.5
(w tym odpowiedzi na pytania)
Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagrania.
Będą dostępne na platformie warsztatowej.
Program warsztatu
Warsztat I
Jesienne warzywa na grillu lub patelni
1. Które z jesiennych warzyw nadają się do grillowania?
2. Jak przygotować warzywa do grillowania - odpowiednie krojenie?
3. Czy marynować warzywa przed grillowaniem?
4. Jak i na czym grillować warzywa?
5. Czy z jesiennych warzyw można zrobić szaszłyki?
Warsztat II - 27.11.2021
Stek z grzybów / sos chimichurri / grillowane marchewki i pietruszka z chilli
Tacosy z szarpanego boczniaka królewskiego w śliwkowym sosie bbq
1. Omówię grzyby użyte w przepisie
2. Przeprowadzę Was przez cały proces grillowania / gotowania
3. Zaproponuje alternatywny sposób wykonania, jeżeli nie macie grilla lub zasypały go jesienne liście :)
4. Pokażę i omówię techniki, którymi posłużę się do przygotowania grzybów
5. Odpowiem na wszystkie nurtujące Cię pytania
6. Po tym Lajvie zostaniesz mistrzynią/mistrzem wegańskiego grilla :)
Warzywne bio
Od zawsze fascynował mnie ogień, może trochę bardziej niż Ciebie.
Kto nie lubi wpatrywać się w płomienie ogniska, kominka czy choćby płomień świeczki.
Od przeszło 12 lat zajmuję się zawodowo gotowaniem. Od zmywaka do szefa kuchni.
Pracowałem, jednocześnie angażując się mocno w międzynarodowy ruch Slow Food.
Otworzyłem oczy i umysł na to, jak i skąd bierze się to, co jemy.
Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni, która mnie ograniczała i już więcej tam nie wróciłem.
Zostałem szefem samego siebie:)
Od 6 lat prowadzę warsztaty i pokazy kulinarne, gotuje dla ludzi na żywym ogniu.
Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,
a za misję postawiłem sobie nauczyć Cię dobrze grillować.
Piotr Andruszko
Od zawsze fascynował mnie ogień,
może trochę bardziej niż Ciebie.
Kto nie lubi wpatrywać się
w płomienie ogniska, kominka
czy choćby płomień świeczki.
Od przeszło 12 lat zajmuję się
zawodowo gotowaniem.
Od zmywaka do szefa kuchni.
Pracowałem, jednocześnie angażując się
mocno w międzynarodowy
ruch Slow Food.
Otworzyłem oczy i umysł na to,
jak i skąd bierze się to, co jemy.
Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni,
która mnie ograniczała
i już więcej tam nie wróciłem.
Zostałem szefem samego siebie:)
Od 6 lat prowadzę warsztaty
i pokazy kulinarne, gotuję dla ludzi
na żywym ogniu.
Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,
a za misję postawiłem sobie
nauczyć Cię dobrze grillować.
Piotr Andruszko
Zakup
174 zł
Jesienne grillowanie
warzyw
Dwuczęściowy warsztat z Piotrem
Jesienne grillowanie
warzyw
Jesienne grillowanie
warzyw
Opinie
Doświadczenie Piotra zrobiło na mnie wrażenie.
Do tego świetna prezentacja marynowania warzyw i odpowiedniego krojenia.
Zrobiłam wszystko według przepisów Piotra, rodzina była zachwycona,
szczególnie dynią z dodatkami.
Katarzyna Strzelczyk
,,
Doświadczenie Piotra
zrobiło na mnie wrażenie.
Do tego świetna prezentacja
marynowania warzyw
i odpowiedniego krojenia.
Zrobiłam wszystko
według przepisów Piotra,
rodzina była zachwycona,
szczególnie dynią z dodatkami.
Katarzyna Strzelczyk
Znalazłam inspirację, co i jak grillować.
Podobał mi się swobodny sposób przekazu, dużo ciekawych informacji,
na przykład o occie balsamicznym.
Mocną stroną warsztatu jest fakt,
że można go zobaczyć, a nie tylko słuchać.
Ogromna wiedza przedstawiona w ciekawy i prosty sposób.
Elżbieta Czerwińska
,,
Znalazłam inspirację, co i jak grillować.
Podobał mi się swobodny sposób przekazu, dużo ciekawych informacji,
na przykład o occie balsamicznym.
Mocną stroną warsztatu jest fakt,
że można go zobaczyć, a nie tylko słuchać.
Ogromna wiedza przedstawiona
w ciekawy i prosty sposób.
Elżbieta Czerwińska
Chciałam odczarować stereotyp typowego grilla.
Uwielbiam poznawać różne triki,
bardzo zainspirował mnie pomysł ugotowania kapusty w maślance.
Przepisy przedstawione na warsztacie są szybkie i proste,
a na talerzu wyglądają bardzo ponętnie.
Super warsztat utrzymany w lekkim tonie, bez zadęcia.
Karolina Karkowska
,,
Chciałam odczarować stereotyp
typowego grilla.
Uwielbiam poznawać różne triki,
bardzo zainspirował mnie pomysł
ugotowania kapusty w maślance.
Przepisy przedstawione na warsztacie
są szybkie i proste,
a na talerzu wyglądają bardzo ponętnie.
Super warsztat utrzymany w lekkim tonie,
bez zadęcia.
Karolina Karkowska
Grillowanie warzyw wydaje się proste,
jednak jak widać, wiele można się nauczyć z warsztatu z Piotrem.
Tę wiedzę zamierzam wykorzystać na imprezach, ale także na co dzień.
Piotra wyróżnia profesjonalizm, humor i doświadczenie.
Małgosia Szopa
,,
Grillowanie warzyw wydaje się proste,
jednak jak widać, wiele można się nauczyć
z warsztatu z Piotrem.
Tę wiedzę zamierzam wykorzystać
na imprezach, ale także na co dzień.
Piotra wyróżnia profesjonalizm,
humor i doświadczenie.
Małgosia Szopa
Chciałam dowiedzieć się, jak przygotować zdrowego grilla.
Prowadzący przekazał wartościową wiedzę
w miłej i rodzinnej atmosferze.
Dowiedziałam się, co i jak grillować.
Ela Chwalczuk
,,
Chciałam dowiedzieć się,
jak przygotować zdrowego grilla.
Prowadzący przekazał wartościową wiedzę
w miłej i rodzinnej atmosferze.
Dowiedziałam się, co i jak grillować.
Ela Chwalczuk
Nigdy nie umiałam grillować warzyw
i byłam ciekawa, jak to zrobić poprawnie.
Ogromnym atutem jest zaangażowanie prowadzącego
i bardzo dużo przekazanej wiedzy.
Bożena Blach
,,
Nigdy nie umiałam grillować warzyw
i byłam ciekawa, jak to zrobić poprawnie.
Ogromnym atutem
jest zaangażowanie prowadzącego
i bardzo dużo przekazanej wiedzy.
Bożena Blach
Proste przepisy i pokazanie, że na grillu
robi się nie tylko kiełbasę.
Piotr jest profesjonalistą i widać pasję w tym, co robi.
Małgorzata Józwiszyn
,,
Proste przepisy i pokazanie,
że na grillu robi się nie tylko kiełbasę.
Piotr jest profesjonalistą
i widać pasję w tym, co robi.
Małgorzata Józwiszyn
Wspaniałe przepisy i inspiracje
pokazane w prosty i naturalny sposób.
Ciekawe propozycje warzyw.
Ten warsztat na pewno wzbogacił
moje domowe grilowanie wartościowymi przepisami i radami.
Tatiana Kubaś
,,
Wspaniałe przepisy i inspiracje
pokazane w prosty i naturalny sposób.
Ciekawe propozycje warzyw.
Ten warsztat na pewno wzbogacił
moje domowe grilowanie
wartościowymi przepisami i radami.
Tatiana Kubaś
Najcześciej zadawane pytania
Kiedy odbędzie się warsztat?
Warsztat odbędzie się w dwóch częściach: 1 część - w formie nagrania, 2 część - w sobotę 27 listopada.
Warsztat odbędzie się
w dwóch częściach:
1 część - w formie nagrania,
2 część - w sobotę 27 listopada.
Czy będzie dostępne nagranie warsztatu?
Tak, nagrania obu części będą dostępne na platformie kursowej.
Dostęp do nagrań masz przez rok.
Mieszkam za granicą. Jak mogę zapłacić za kurs?
Numer konta do zagranicznych przelewów.
Szkoła Ajurwedy Maria Nowak-Szabat
IBAN mBank: PL 88 1140 2004 0000 3102 7840 7936
kod BIC/SWIFT mBanku: BREXPLPWMBK
Prześlij do nas mailem potwierdzenie przelewu na adres: kontakt@agni-ajurweda.pl
Podepniemy Cię do kursu.
Numer konta do zagranicznych przelewów.
Szkoła Ajurwedy Maria Nowak-Szabat
IBAN mBank:
PL 88 1140 2004 0000 3102 7840 7936
kod BIC/SWIFT mBanku:
BREXPLPWMBK
Prześlij do nas mailem potwierdzenie przelewu na adres:
kontakt@agni-ajurweda.pl
Podepniemy Cię do kursu.
* Wszystkie fotografie wykorzystane na tej stronie: z albumu Piotra Andruszko
* Wszystkie fotografie wykorzystane na tej stronie:
z albumu Piotra Andruszko