Jesienne grillowanie warzyw

Dwuczęściowy warsztat online na żywo z Piotrem Andruszko

Dwuczęściowy warsztat online

na żywo z Piotrem Andruszko

Dwuczęściowy warsztat online na żywo

z Piotrem Andruszko

Zapraszamy!

Jesienne warzywa zostaną z nami, aż do wiosny,

kiedy to jesteśmy jak nowalijkowe wampiry

i rzucamy się na wszystko co właśnie wyszło z ziemi :)

Żeby umilić Ci ten okres i wygonić monotonię z Twojej kuchni,

przychodzę z pomocą, wrzucając jesień na grilla.

Nie masz grilla?

Wystarczy Ci patelnia i piekarnik.

Za oknem zimno?

Nie poddawaj się, ubierz się ciepło, 

złap kilka promieni słonecznych i odpal grilla :)

Piotr Andruszko

Jesienne warzywa zostaną z nami,

aż do wiosny, kiedy to jesteśmy

jak nowalijkowe wampiry

i rzucamy się na wszystko,

co właśnie wyszło z ziemi :)

Żeby umilić Ci ten okres

i wygonić monotonię z Twojej kuchni,

przychodzę z pomocą,

wrzucając jesień na grilla.

Nie masz grilla?

Wystarczy Ci patelnia i piekarnik.

Za oknem zimno? 

Nie poddawaj się, ubierz się ciepło, 

złap kilka promieni słonecznych 

i odpal grilla :)

Organizacyjnie

Jesienne warzywa na grillu lub patelni

Godzina rozpoczęcia: 14:00

Czas trwania: 1-1.5 (w tym odpowiedzi na pytania)



Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagranie.

Będzie dostępne na platformie warsztatowej


Warsztat 2 - Sobota 27.11.2021

Stek z grzybów / sos chimichurri /

grillowane marchewki i pietruszka z chilli


Tacosy z szarpanego boczniaka królewskiego

w śliwkowym sosie bbq

Warsztat 1 - nagranie

Jesienne warzywa na grillu

lub patelni

Godzina rozpoczęcia: 14:00

Czas trwania: 1-1.5

(w tym odpowiedzi na pytania)

Stek z grzybów

/ sos chimichurri /

grillowane marchewki

i pietruszka z chilli


Tacosy z szarpanego boczniaka królewskiego

w śliwkowym sosie bbq

Godzina rozpoczęcia: 14:00

Czas trwania: 1-1.5

(w tym odpowiedzi na pytania)



Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagrania.

Będą dostępne na platformie warsztatowej.

Program warsztatu

Warsztat I

Jesienne warzywa na grillu lub patelni


1. Które z jesiennych warzyw nadają się do grillowania?

2. Jak przygotować warzywa do grillowania - odpowiednie krojenie?

3. Czy marynować warzywa przed grillowaniem?

4. Jak i na czym grillować warzywa?

5. Czy z jesiennych warzyw można zrobić szaszłyki?


Warsztat II - 27.11.2021

Stek z grzybów / sos chimichurri / grillowane marchewki i pietruszka z chilli

Tacosy z szarpanego boczniaka królewskiego w śliwkowym sosie bbq


1. Omówię grzyby użyte w przepisie

2. Przeprowadzę Was przez cały proces grillowania / gotowania

3. Zaproponuje alternatywny sposób wykonania, jeżeli nie macie grilla lub zasypały go jesienne liście :)

4. Pokażę i omówię techniki, którymi posłużę się do przygotowania grzybów

5. Odpowiem na wszystkie nurtujące Cię pytania

6. Po tym Lajvie zostaniesz mistrzynią/mistrzem wegańskiego grilla :)

Warzywne bio

Od zawsze fascynował mnie ogień, może trochę bardziej niż Ciebie.

Kto nie lubi wpatrywać się w płomienie ogniska, kominka czy choćby płomień świeczki.

Od przeszło 12 lat zajmuję się zawodowo gotowaniem. Od zmywaka do szefa kuchni.

Pracowałem, jednocześnie angażując się mocno w międzynarodowy ruch Slow Food.


Otworzyłem oczy i umysł na to, jak i skąd bierze się to, co jemy.

Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni, która mnie ograniczała i już więcej tam nie wróciłem.


Zostałem szefem samego siebie:)

Od 6 lat prowadzę warsztaty i pokazy kulinarne, gotuje dla ludzi na żywym ogniu.

Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,

a za misję postawiłem sobie nauczyć Cię dobrze grillować.


Piotr Andruszko

Od zawsze fascynował mnie ogień,

może trochę bardziej niż Ciebie.

Kto nie lubi wpatrywać się

w płomienie ogniska, kominka

czy choćby płomień świeczki.

Od przeszło 12 lat zajmuję się

zawodowo gotowaniem.

Od zmywaka do szefa kuchni.

Pracowałem, jednocześnie angażując się

mocno w międzynarodowy

ruch Slow Food.


Otworzyłem oczy i umysł na to,

jak i skąd bierze się to, co jemy.

Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni,

która mnie ograniczała

i już więcej tam nie wróciłem.


Zostałem szefem samego siebie:)

Od 6 lat prowadzę warsztaty

i pokazy kulinarne, gotuję dla ludzi

na żywym ogniu.

Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,

a za misję postawiłem sobie

nauczyć Cię dobrze grillować.


Piotr Andruszko

Zakup

174 zł

Jesienne grillowanie

warzyw

> Kupuję

Dwuczęściowy warsztat z Piotrem

Jesienne grillowanie

warzyw

Jesienne grillowanie

warzyw

Opinie


Doświadczenie Piotra zrobiło na mnie wrażenie.

Do tego świetna prezentacja marynowania warzyw i odpowiedniego krojenia.

Zrobiłam wszystko według przepisów Piotra, rodzina była zachwycona,

szczególnie dynią z dodatkami.


Katarzyna Strzelczyk



,,


Doświadczenie Piotra

zrobiło na mnie wrażenie.

Do tego świetna prezentacja

marynowania warzyw

i odpowiedniego krojenia.

Zrobiłam wszystko

według przepisów Piotra,

rodzina była zachwycona,

szczególnie dynią z dodatkami.


Katarzyna Strzelczyk



Znalazłam inspirację, co i jak grillować.

Podobał mi się swobodny sposób przekazu, dużo ciekawych informacji,

na przykład o occie balsamicznym.

Mocną stroną warsztatu jest fakt,

że można go zobaczyć, a nie tylko słuchać.

Ogromna wiedza przedstawiona w ciekawy i prosty sposób.


Elżbieta Czerwińska



,,


Znalazłam inspirację, co i jak grillować.

Podobał mi się swobodny sposób przekazu, dużo ciekawych informacji,

na przykład o occie balsamicznym.

Mocną stroną warsztatu jest fakt,

że można go zobaczyć, a nie tylko słuchać.

Ogromna wiedza przedstawiona

w ciekawy i prosty sposób.


Elżbieta Czerwińska



Chciałam odczarować stereotyp typowego grilla.

Uwielbiam poznawać różne triki,

bardzo zainspirował mnie pomysł ugotowania kapusty w maślance.

Przepisy przedstawione na warsztacie są szybkie i proste,

a na talerzu wyglądają bardzo ponętnie.

Super warsztat utrzymany w lekkim tonie, bez zadęcia.


Karolina Karkowska



,,


Chciałam odczarować stereotyp

typowego grilla.

Uwielbiam poznawać różne triki,

bardzo zainspirował mnie pomysł

ugotowania kapusty w maślance.

Przepisy przedstawione na warsztacie

szybkie i proste,

a na talerzu wyglądają bardzo ponętnie.

Super warsztat utrzymany w lekkim tonie,

bez zadęcia.


Karolina Karkowska



Grillowanie warzyw wydaje się proste,

jednak jak widać, wiele można się nauczyć z warsztatu z Piotrem.

Tę wiedzę zamierzam wykorzystać na imprezach, ale także na co dzień.

Piotra wyróżnia profesjonalizm, humor i doświadczenie.


Małgosia Szopa



,,


Grillowanie warzyw wydaje się proste,

jednak jak widać, wiele można się nauczyć

z warsztatu z Piotrem.

Tę wiedzę zamierzam wykorzystać

na imprezach, ale także na co dzień.

Piotra wyróżnia profesjonalizm,

humor i doświadczenie.


Małgosia Szopa



Chciałam dowiedzieć się, jak przygotować zdrowego grilla.

Prowadzący przekazał wartościową wiedzę

w miłej i rodzinnej atmosferze.

Dowiedziałam się, co i jak grillować.


Ela Chwalczuk



,,


Chciałam dowiedzieć się,

jak przygotować zdrowego grilla.

Prowadzący przekazał wartościową wiedzę

w miłej i rodzinnej atmosferze.

Dowiedziałam się, co i jak grillować.


Ela Chwalczuk



Nigdy nie umiałam grillować warzyw

i byłam ciekawa, jak to zrobić poprawnie.

Ogromnym atutem jest zaangażowanie prowadzącego

i bardzo dużo przekazanej wiedzy.


Bożena Blach



,,


Nigdy nie umiałam grillować warzyw

i byłam ciekawa, jak to zrobić poprawnie.

Ogromnym atutem

jest zaangażowanie prowadzącego

i bardzo dużo przekazanej wiedzy.


Bożena Blach



Proste przepisy i pokazanie, że na grillu

robi się nie tylko kiełbasę.

Piotr jest profesjonalistą i widać pasję w tym, co robi.


Małgorzata Józwiszyn



,,


Proste przepisy i pokazanie,

że na grillu robi się nie tylko kiełbasę.

Piotr jest profesjonalistą

i widać pasję w tym, co robi.


Małgorzata Józwiszyn



Wspaniałe przepisy i inspiracje

pokazane w prosty i naturalny sposób.

Ciekawe propozycje warzyw.

Ten warsztat na pewno wzbogacił

moje domowe grilowanie wartościowymi przepisami i radami.


Tatiana Kubaś



,,


Wspaniałe przepisy i inspiracje

pokazane w prosty i naturalny sposób.

Ciekawe propozycje warzyw.

Ten warsztat na pewno wzbogacił

moje domowe grilowanie

wartościowymi przepisami i radami.


Tatiana Kubaś


Najcześciej zadawane pytania

> Sprawdź tutaj

Kiedy odbędzie się warsztat?

Warsztat odbędzie się w dwóch częściach: 1 część - w formie nagrania, 2 część - w sobotę 27 listopada.


Warsztat odbędzie się

w dwóch częściach:

1 część - w formie nagrania,

2 część - w sobotę 27 listopada.


Czy będzie dostępne nagranie warsztatu?

Tak, nagrania obu części będą dostępne na platformie kursowej.

Dostęp do nagrań masz przez rok.


Mieszkam za granicą. Jak mogę zapłacić za kurs?

Numer konta do zagranicznych przelewów.

Szkoła Ajurwedy Maria Nowak-Szabat

IBAN mBank: PL 88 1140 2004 0000 3102 7840 7936

kod BIC/SWIFT mBanku: BREXPLPWMBK

Prześlij do nas mailem potwierdzenie przelewu na adres: kontakt@agni-ajurweda.pl

Podepniemy Cię do kursu.


Numer konta do zagranicznych przelewów.

Szkoła Ajurwedy Maria Nowak-Szabat

IBAN mBank:

PL 88 1140 2004 0000 3102 7840 7936

kod BIC/SWIFT mBanku:

BREXPLPWMBK

Prześlij do nas mailem potwierdzenie przelewu na adres:

kontakt@agni-ajurweda.pl

Podepniemy Cię do kursu.


Zapisy potrwają

do piątku 26 listopada

Pozostało jeszcze:

Minuty

Godziny

Dni

> Zapisuję się

* Wszystkie fotografie wykorzystane na tej stronie: z albumu Piotra Andruszko

* Wszystkie fotografie wykorzystane na tej stronie:

z albumu Piotra Andruszko